Informatie

Hoe kan ik mijn datacenter toevoegen aan de website?

Maak hier een account aan en voegt uw datacenter als concept toe aan de website. Stuur een e-mail aan [email protected] met het verzoek om uw datacenter definitief aan de website toe te voegen.

Hoe kan ik de vermelding(en) van mijn datacenter(s) beheren?

Het systeem achter DatacentrumGids.nl is volledig vernieuwd. Het is nog gewoon mogelijk om de gegevens van uw datacenter(s) zelfs te beheren. U heeft daar wel een nieuw account voor nodig. Dat kunt u hier aanmaken. Daarna kunt u door een e-mail te sturen aan [email protected] toegang tot de vermelding(en) van uw datacenter(s) krijgen.

Waar is de ervaringen (review) functionaliteit gebleven?

Het delen van ervaringen (reviews) met datacenters hebben we niet meer in deze versie opgenomen. Bestaande reviews zijn ook niet opgenomen. We overwegen nog wel om een nieuwe review functionaliteit toe te voegen die past bij datacenters anno nu.

Waarom een nieuwe versie van DatacentrumGids.nl?

De nieuwe versie van DatacentrumGids.nl gaat terug naar de basis. Een overzicht van de gegevens en details van datacenters in de Benelux. De vorige versie had een aantal tekortkomingen die nu opgelost zijn. De nieuwe versie biedt ook een goede basis om verder te ontwikkelen.

Welke functionaliteit gaat er nog aan de website worden toegevoegd?

Op dit moment worden verschillende dingen overwogen. Het belangrijkste zal altijd het bieden van een volledig overzicht van datacenters in de Benelux zijn. Indien u goede ideeën heeft dan horen we dat graag via [email protected]

Kan ik een kopie van de database krijgen?

Nee, DatacentrumGids.nl wordt enkel aangeboden als website in de huidige vorm.